Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Υπηρεσίες » Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Πανεπιστημίου ΙωαννίνωνΣτο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων λειτουργεί το Τμήμα Δημοσιευμάτων, το οποίο επιμελείται τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις.

Από το 1980 άρχισε με δικά του μηχανήματα την εκτύπωση βιβλίων και σημειώσεων στο Πανεπιστημιακό Τυπογραφείο. Παράλληλα δημιουργήθηκε το Πανεπιστημιακό Βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου.

Από το 1996 με ανάλογο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και του ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτει πλέον σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες των Πανεπιστημιακών εκδόσεων, από την προεκτύπωση μέχρι την τελική μορφή, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή κατανομή των οικονομικών πόρων και τις ποιοτικές τυπογραφικές εργασίες.

Οι Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ποιοτικά και ποσοτικά δεν υπολείπονται σε κανένα σημείο από αυτές του ιδιωτικού φορέα. Διαθέτουν προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία, οργανώνονται καλύτερα και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας.

 

Δικτυακός Τόπος: http://epi.uoi.gr/
   

 

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite