Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Υπηρεσίες » Δίκτυο Εργαστηρίων Υποστήριξης Έρευνας

Δίκτυο Εργαστηρίων Υποστήριξης Έρευνας

Δίκτυο Εργαστηρίων Υποστήριξης ΈρευναςΤο Δίκτυο Εργαστηρίων Υποστήριξης Έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Δ.Ε.Υ.Ε.Π.Ι.) δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας που διεξάγεται στα διάφορα Τμήματα του Ιδρύματος. Οι πρώτες εργαστηριακές Μονάδες του Δικτύου εξοπλίστηκαν το 1999, με κονδύλια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Ηπείρου (ΓΓΠΗ). Εν συνεχεία, ενσωματώθηκαν στο Δίκτυο και άλλες υφιστάμενες ή νέες Μονάδες, των οποίων η ανάπτυξη στηρίχθηκε είτε σε οικονομική ενίσχυση από τη ΓΓΠΗ και το Πανεπιστήμιο ή σε άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Βασικοί στόχοι του Δικτύου είναι η προώθηση ερευνητικών δραστηριοτήτων μεγάλης κλίμακας, με έμφαση σε επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς αιχμής, η ενίσχυση του κλίματος συνεργασίας μεταξύ ερευνητικών ομάδων του Πανεπιστημίου και η τόνωση του ερευνητικού τους κύρους.

Διαρκή στόχο του Ιδρύματος αποτελεί η επέκταση των υποδομών του Δικτύου, η στήριξη της λειτουργίας του με επιστημονικό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, η συνεχής αξιολόγηση και ανανέωσή του.

Πληροφορίες για τις Εργαστηριακές Μονάδες/Κέντρα που συγκροτούν το Δίκτυο μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο του Δ.Ε.Υ.Ε.Π.Ι.

 

Δικτυακός Τόπος:     http://old.uoi.gr/services/lab-net/

 

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite