Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Υπηρεσίες » Συμβουλευτικό Κέντρο

Συμβουλευτικό Κέντρο

Λογότυπο (Σ.ΚΕ.Π.Ι.)
Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Σ.ΚΕ.Π.Ι.) προσφέρει εμπιστευτικές υπηρεσίες υποστήριξης στους φοιτητές που αντιμετωπίζουν διάφορα προσωπικά προβλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πάντα με τη συναίνεση τον φοιτητή, οι Σύμβουλοι του ΣΚΕΠΙ συνεργάζονται στενά με στελέχη άλλων συναφών Υπηρεσιών, όπως το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας, για επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική Πανεπιστημιακή Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας, η οποία συστάθηκε το 1989, μετά από πρωτοβουλία του τμήματος Φ.Π.Ψ., την έγκριση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Αρ. 228/21-7-89) και την αρχική οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σήμερα, το Σ.ΚΕ.Π.Ι. συγκαταλέγεται μεταξύ των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στελεχώνεται από δυο μόνιμους ειδικούς ψυχολόγους. Είναι μέλος της FEDORA, ενός Ευρωπαϊκού Φόρουμ για τη Συμβουλευτική στην Ανώτατη Εκπαίδευση και της FEDORA - PSYCHE, κλάδου της FEDORA για την ψυχολογική συμβουλευτική φοιτητών.

 

Γραφεία: Α' κτίριο της Β' Φοιτητικής Εστίας
Τηλέφωνo επικοινωνίας: (+30) 26510-06600
Fax: (+30) 26510-06599
Ε-mail:
Δικτυακός Τόπος: http://skepi.uoi.gr/
   

 

Πηγή: Σ.ΚΕ.Π.Ι. / Οδηγός Σπουδών 2010-2011

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite