Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Πανεπιστήμιο » Χαιρετισμός της Πρυτανείας

Χαιρετισμός της Πρυτανείας

Αγαπητοί  επισκέπτες,

Με χαρά σάς καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σκοπός του δικτυακού τόπου είναι η ενημέρωση για το εκπαιδευτικό, επιστημονικό, ερευνητικό, διοικητικό και γενικότερα για το ακαδημαϊκό έργο του Ιδρύματος. Επίσης, παρέχονται πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα 50 έτη λειτουργίας του, επενδύοντας στη γνώση, την καινοτομία, τις συνεργασίες σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, πέτυχε να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων Πανεπιστημίων της χώρας.

Οι προοπτικές του Ιδρύματος, παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, είναι ευοίωνες. Με διάθεση προσφοράς όλων των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, εργαζόμαστε από κοινού, προκειμένου να διατηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο σπουδών και υπηρεσιών. Με προτεραιότητα στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας ερευνητικού και διδακτικού έργου, μέριμνα για τους φοιτητές μας και το σύνολο του προσωπικού, διεκδικούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο, ως χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και την κατάκτηση της γνώσης μέσα από τον ελεύθερο διάλογο, τη δημιουργική συμμετοχή και έκφραση και τη δυναμική αλληλεπίδραση.

Στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο θα βρείτε πληροφορίες για τα Προγράμματα Σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά), τη διοικητική οργάνωση του Ιδρύματος, τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους φοιτητές και το προσωπικό του, τα ερευνητικά και επιστημονικά επιτεύγματα, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του.

Μέσω του δικτυακού τόπου η ιστορία του Ιδρύματος εκτυλίσσεται καθημερινά, καταγράφοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

 

Ο Πρύτανης

Γεώργιος Δ. Καψάλης

Οι Αναπληρωτές Πρύτανη

Τριαντάφυλλος Α.Δ. Αλμπάνης
Θωμάς Β. Μπάκας
Ανδρέας Δ. Φωτόπουλος

 

^ αρχή

 
 


 
newSite