Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Υπηρεσίες » ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος»

Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας - Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.)

Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων λειτουργεί από το 2005 το Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας-Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.ΚΕ.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο κατασκευάστηκε με τη χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», με σκοπό την ενίσχυση, προώθηση και διάδοση της ελληνικής παιδείας και παράδοσης.

Για την υλοποίηση των στόχων του το Διεθνές Κέντρο σχεδιάστηκε και χτίστηκε με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, ώστε να λειτουργεί αυτόνομα με όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή. Αποτελείται από το Κτίριο Διοίκησης & Εκπαίδευσης και το Κτίριο του Ξενώνα.

Παράλληλα με τις μόνιμες δράσεις που υλοποιεί (Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας & Πολιτισμού και Κέντρο Κατάρτισης) το ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. αποτελεί κύριο πόλο έλξης και για άλλες επιστημονικές και ερευνητικές δραστηριότητες, ενώ συμβάλλει και στη σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την ακαδημαϊκή κοινότητα μέσα από ποικίλες διαπολιτισμικές δράσεις.

Στο πλαίσιο του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. λειτουργεί το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας & Πολιτισμού, το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας & Προβολής Δράσεων και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Πηγή: Οδηγός Σπουδών 2010-2011

 

Διεύθυνση: ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος»
Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων
45110 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 26510 09136
Fax: (+30) 26510 09229
Δικτυακός Τόπος: http://dikeppee.uoi.gr/

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite