Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Φοίτηση » Φοιτητική μέριμνα » Διαμονή

Φοιτητική μέριμνα

spacer

Διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες

Για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια της Εστίας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ, Λόφος Περιβλέπτου στα Ιωάννινα) και στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου στο χώρο της πανεπιστημιούπολης.

Παρακατω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σε δωμάτια των Φοιτητικών Κατοικιών:

Πληροφορίες για την Διαμονή στις Φοιτητικές εστίες
Γενικές πληροφορίες, Προϋποθέσεις διαμονής στις κατοικίες του Πανεπιστημίου, Δικαιολογητικά και χρόνος υποβολής τους (30/8/2012)
Νέος Εσωτερικός Κανονισμός 2014
Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας των Φοιτητικών Κατοικιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (29/9/2014)

Σχετικές ΑνακοινώσειςΤελευταία Ενημέρωση: 31/08/2016

Ανακοινώσεις στην κατηγορία Φοιτητική Μέριμνα »


Πληροφορίες

Για τη διαμονή στην Εστία του ΕΙΝ οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του ΕΙΝ που βρίσκεται στο Λόφο Περιβλέπτου στα Ιωάννινα (τηλ. 2651042050 -51).

Για τη διαμονή στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Πρόνοιας της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας (κτίριο Α' Εστίας, τηλ 26510-05466, 26510-05467: πληροφορίες).

Πηγή: Οδηγός Σπουδών 2008-2009 / Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας- Τμήμα Πρόνοιας

 

 

Get Adobe ReaderΗ αναγνωση και εκτύπωση αρχείων σε μορφή PDF, προϋποθέτει την ύπαρξη στον υπολογιστή σας του προγράμματος Adobe Reader. το οποίο διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα της εταιρίας Adobe

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite