Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Βοήθεια » Ψηφιακές Συλλογές

Ψηφιακές Συλλογές

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Σημειώσεις και άλλο υλικό στο διαδίκτυο

 

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επεκτείνει τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες, με τη δημοσίευση ψηφιοποιημένου υλικού, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση και τον εκσυγχρονισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δείτε εδώ έναν animated οδηγό για την υπηρεσία αναζήτησης στα ηλεκτρονικά περιοδικά της βιβλιοθήκης. Το αρχείο έχει μέγεθος ~1ΜΒ και για την αναπαραγωγή του απαιτείται ο flash player .
 

Δικτυακός Τόπος:  http://pc-3.lib.uoi.gr/digital/

Εργαστήριο Ερευνών Νεοελληνικής Φιλοσοφίας
Συλλογές και Αρχεία Πολιτιστικών Τεκμηρίων Ιστορικό Φιλοσοφικού Περιεχομένου

 

Το Εργαστήριο Ερευνών Νεοελληνικής Φιλοσοφίας είναι το μοναδικό Εργαστήριο στον Ελληνικό και, από όσα είναι γνωστά, στον Ευρωπαϊκό χώρο, το οποίο κατέχει και διαχειρίζεται εξαιρετικής αξίας και σημαντικού ενδιαφέροντος πολιτιστικό περιεχόμενο που αφορά τη ζωή, το έργο και τη δευτερεύουσα βιβλιογραφία ΟΛΩΝ των Νεοελλήνων στοχαστών που ασχολήθηκαν με τη διακονία της φιλοσοφίας. Το ειδοποιό γνώρισμα του Εργαστηρίου, το οποίο έχει προσανατολίσει τη λειτουργία του όχι μόνο στο διαχρονικό επίπεδο αλλά και στο συγχρονικό πεδίο, είναι οι σπάνιες και πλούσιες συλλογές.
   

Δικτυακός Τόπος:  http://www.kenef.phil.uoi.gr/
 

 

 

^ αρχή

 
 


 
newSite