Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Πολιτισμός » Αθλητικές Δραστηριότητες

Αθλητικές Δραστηριότητες

Από τη Διεύθυνση του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού καταβάλλονται προσπάθειες για τη δραστηριοποίηση των φοιτητών μας στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται στο νέο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη και ανάλογα με τις επιδόσεις τους στα εσωτερικά πρωταθλήματα που γίνονται στα διάφορα αθλήματα μεταξύ των Σχολών του Πανεπιστημίου μας, μπορούν να συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Φοιτητικούς Αγώνες που διεξάγονται μεταξύ των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα χορευτικά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, όπου διδάσκονται Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.
Το χορευτικό τμήμα του Πανεπιστημίου συμμετέχει σε πολιτιστικές Πανεπιστημιάδες της χώρας, και σε διάφορα Φεστιβάλ με διακρίσεις στο εξωτερικό.

Οι φοιτητές μπορούν να ενημερώνονται για τα διάφορα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα από τις ανακοινώσεις που αναρτώνται σε πίνακες έξω από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και έξω από τη Φοιτητική Λέσχη (Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων) καθώς και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

 

Δειτε Ακόμη: Ανακοινώσεις Αθλητικών Δραστηριοτήτων
   

 

 

^ αρχή

 
 


*
 
newSite