Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο...

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

28 Ιουλ. 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεώργιος Καψάλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθ. κ. Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ύστερα από πρόταση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες ανάμεσα στα δύο Ιδρύματα. Παράλληλα, αποτελεί μια μορφή αμοιβαίας αναγνώρισης και αμοιβαίας συμπόρευσης στον ακαδημαϊκό χώρο.
Τον προσεχή Οκτώβριο θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Καθ. κ. Κωνσταντίνος Χριστοφίδης σε ανταπόδοση της επίσκεψής του τον περασμένο Απρίλιο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθ. κ. Γεωργίου Καψάλη στην Κύπρο.

Ιωάννινα, 28 Ιουλίου 2016
Από την Πρυτανεία

 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/8106.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Ανακοινώσεις Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[2987]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite