Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Ευχαριστήρια Επιστολή

Ευχαριστήρια Επιστολή

26 Ιουλ. 2016

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Μετά από 44 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στη διοίκηση του Πανεπιστημίου μας υπέβαλα την παραίτησή μου και θα ήθελα να εκφράσω σε όλες και όλους τις θερμές μου ευχαριστίες, και ιδιαίτερα στο διοικητικό προσωπικό, για την αγαστή συνεργασία μας.
Το γεγονός ότι ως Προϊστάμενος Γραμματείας, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου με όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου και τους θεσμικούς φορείς, μου επιδαψιλεύει εξαιρετική τιμή. Με την ευκαιρία που μου προσφέρει η παρούσα επικοινωνία μας, θα ήθελα να υπογραμμίσω τον καθοριστικό ρόλο όλων στην προαγωγή του Πανεπιστημίου μας, με αποτέλεσμα το νεοπαγές Ίδρυμα της δεκαετίας του 1960 να καταλαμβάνει σήμερα μια περίοπτη θέση ανάμεσα στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ευρώπης και να κατέχει ένα αξιοζήλευτο Campus, το οποίο δημιουργήθηκε με τις προσπάθειες όλων κατά το χρονικό διάστημα της θητείας μου.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η μετοχή μου στην πανεπιστημιακή κοινότητα συμπίπτει με την περίοδο διεύρυνσης του Ιδρύματός μας και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή που «τύχη αγαθή» κατέθεσα και τη δική μου συνεισφορά στο όραμα της ανάπτυξης ενός Πανεπιστημίου, που επιστεγάζει τη μακραίωνη πνευματική παράδοση της πόλης των Ιωαννίνων.
Ένεκα της θεσμικής μου θέσης είχα τη δυνατότητα να συμμετέχω στους αναβαθμούς που σημείωσε έως σήμερα το Πανεπιστήμιό μας και με έντονη συγκίνηση απευθύνω σε όλους σας τις ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Λουκάς-Νικήτας Παπαλουκάς

 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/8101.pdf
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Web - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων στην κατηγορία: Γενικές Ανακοινώσεις

 
« Επιστροφή

[3019]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite