Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Ανακοίνωση Πρυτανείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ανακοίνωση Πρυτανείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

12 Ιουλ. 2016


Ιωάννινα, 12 Ιουλίου 2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση κάνουμε γνωστό στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, τους φοιτητές μας, τους επισκέπτες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και τους συμπολίτες μας ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διαθέτει πλέον μια σειρά από αναμνηστικά και ενθύμια που είναι στη διάθεση όλων.
Συνδυάσαμε την καλαισθησία, την ποιότητα και τη χαμηλή τιμή, ώστε να μπορεί να τα προμηθεύεται ο καθένας εύκολα, προβάλλοντας το Πανεπιστήμιό μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα αναμνηστικά – ενθύμια του Ιδρύματος θα διατίθενται προς πώληση τις ημέρες που έχουμε ορκωμοσία, κατά τη διεξαγωγή συνεδρίων, αλλά και καθημερινά από το βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου.
Από τις προθήκες που διαμορφώσαμε και που θα τοποθετηθούν σε πολυσύχναστα σημεία του Ιδρύματος, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέγει και στη συνέχεια να αγοράζει το αναμνηστικό που τον ενδιαφέρει. Ανάλογη ενημέρωση θα υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω, ιδιαίτερα, τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μάμαντο Προδρομίδη, την Καθηγήτρια κα Άννα Μπατιστάτου, καθώς και τις Δημόσιες Σχέσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
Παράλληλα, θέλω να επισημάνω ότι ύστερα από ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό που πραγματοποιήσαμε, η πώληση των λουλουδιών κατά τις τελετές ορκωμοσίας των φοιτητών μας θα γίνεται πλέον από συγκεκριμένο ανάδοχο που ανέλαβε το έργο, καταβάλλοντας στο Ίδρυμα το αντίστοιχο τίμημα.
Όπως γνωρίζετε, χθες απεστάλη ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας η νέα ιστοσελίδα του Ιδρύματος, που για ένα καθορισμένο διάστημα θα βρίσκεται σε παράλληλη λειτουργία με την προηγούμενη, ώστε να ενσωματωθούν στη νέα Ιστοσελίδα πιθανές επισημάνσεις των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Πρόκειται για μία παρέμβαση που κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά που θεωρούμε δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλαμε.


Ο Πρύτανης
Καθηγητής Γεώργιος Δ. Καψάλης

 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/8086.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Ανακοινώσεις Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[2020]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite