Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Ολοκλήρωση 6ου συνεδρίου Ioannina Meeting on Applied Economics & Finance...

Ολοκλήρωση 6ου συνεδρίου Ioannina Meeting on Applied Economics & Finance (IMAEF2016)

7 Ιουλ. 2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο συνέδριο Ioannina Meeting on Applied Economics & Finance (IMAEF2016) το οποίο διεξήχθη στην Κέρκυρα από τις 29 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2016. Το IMAEF αποτελεί ένα διεθνές φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και απόψεων που σχετίζονται με την εφαρμοσμένη οικονομική επιστήμη και τα χρηματοοικονομικά. Προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι διακεκριμένοι καθηγητές: Bruce Ε. Hansen (Department of Economics, University of Wisconsin-Madison, USA), Christos Kotsogiannis (Business School, University of Exeter, UK), Kose John (New York University Stern School of Business, USA) και Haluk Ünal (Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, USA).

Η επιτυχία του IMAEF αντικατοπτρίζεται και στα ποσοτικά του χαρακτηριστικά καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων, μετά από αξιολογική κρίση, ξεπέρασε τους 120. Το IMAEF καθιστά πλέον το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών πόλο οικονομικής σκέψης και αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες προήλθαν από 18 διαφορετικές χώρες (από τις ΗΠΑ και τη Χιλή έως τη Νότια Κορέα και φυσικά την Ευρώπη) και διαφορετικά ιδρύματα, όπως πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, διεθνείς οργανισμοί (World Bank, International Monetary Fund) και κεντρικές τράπεζες (European Central Bank, Federal Reserve Board, Bank of England, Βanque de France, Bank of Finland, Central Bank of Chile κλπ).

Η Κοσμητεία της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρει την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου κ.κ. Σπυρίδωνα Συμεωνίδη, Γεώργιο Γκωλέτση και Νικόλαο Μπένο, την υπεύθυνη της διοικητικής υποστήριξης κα. Βανέσσα Ζάρρα, καθώς και όλους τους υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών που παρείχαν υποστήριξη, για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου και την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία του.
Σχετικό Link: http://www.econ.uoi.gr/imaef2016/home.html
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/8081.pdf
Καταχωρήθηκε από: Webmaster στην κατηγορία: Γενικές Ανακοινώσεις

 
« Επιστροφή

[984]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite