Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου Πρυτανείας » Ενσυναίσθηση: τελετή παράδοσης πιστοποιητικών_Εργαστήριο Υγιεινής και...

Ενσυναίσθηση: τελετή παράδοσης πιστοποιητικών_Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας

11 Ιουν. 2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έγινε η τελετή παράδοσης των πιστοποιητικών στους 16 φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που ολοκλήρωσαν πρόσφατα με επιτυχία την 60 ωρών εκπαίδευση στην ενσυναίσθηση με τίτλο «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!» (Empathize with me, Doctor!).
Το «Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!» αποτελεί μια εξ ολοκλήρου βιωματική εκπαίδευση που στόχο έχει την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης στους φοιτητές της Ιατρικής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδίασε ο κ. Βασίλης Κιοσσές, ψυχολόγος, εκπαιδευμένος στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, υποψήφιος Διδάκτορας Ιατρικής υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή Υγιεινής και Ιατρικής Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Δημολιάτη. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα, το οποίο αποτελεί πλέον μέρος του προγράμματος σπουδών ως επιλεγόμενο μάθημα για τους φοιτητές Ιατρικής.
Στην Τελετή παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρύτανης, κ. Γεώργιος Καψάλης, και οι Αναπληρωτές Πρύτανη κ.κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και Θωμά Μπάκας. Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Duke των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Allan Frances, ο οποίος εκδήλωσε την πρόθεσή του τόσο για την προώθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος στο εξωτερικό όσο και για ενίσχυση της συνεργασίας με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 11 Ιουνίου 2015
Από την Πρυτανεία
------------------------------------------------------------------
Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 451 10 Ιωάννινα
Πληροφορίες: Γραμματεία Πρυτανείας
Τηλ.: 26510-07446, Fax: 26510 07200
e-mail: prytania@cc.uoi.gr

 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/7232.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Δελτία Τύπου Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[1792]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite