Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου Πρυτανείας » Επίσκεψη του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στον...

Επίσκεψη του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

6 Φεβ. 2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδέχθηκε σήμερα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης τον Προεδρεύοντα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Σωτήρη Κολιούση, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας κ. Γεώργιο Δόση.
Ο κ. Πρύτανης ενημέρωσε αρχικά τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ αναφέρθηκε, ακολούθως, στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Πανηπειρωτική να διαμορφώσουν ένα κοινό πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεων σε πολιτιστικούς και πνευματικούς τομείς με επίκεντρο την Ήπειρο.
Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επίσκεψή τους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δήλωσαν ότι αφενός θα υποστηρίξουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, τα δίκαια αιτήματα του Πανεπιστημίου και αφετέρου ότι σύντομα θα υποβάλουν προς το Πανεπιστήμιο συγκεκριμένη πρόταση με τις κοινές δράσεις που είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ανάμεσα στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 6 Φεβρουαρίου 2015
Από την Πρυτανεία
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/6958.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Δελτία Τύπου Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[1423]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite