Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου Πρυτανείας » Επίσκεψη της κ. Grażyna Piotrowicz στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Επίσκεψη της κ. Grażyna Piotrowicz στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

16 Σεπ. 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Κινητικότητας ERASMUS επισκέφθηκε από 8- 12/09/2014 τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η κ. Grażyna Piotrowicz, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου του Μπρότσλαβ (Wroclaw).
Η κ. Piotrowicz ενημερώθηκε τόσο από τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Ζάχο όσο και από το προσωπικό για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις διαθέσιμες υποδομές της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η κ. Piotrowicz εξέφρασε την ευαρέσκειά της για την υποδοχή και την ενημέρωση που της έγινε και για τις καινοτόμες υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπως την παροχή υπηρεσιών σε φοιτητές με προβλήματα όρασης, τις δραστηριότητες της Μονάδας Ολικής Ποιότητας των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη ως υποδομή του Συνδέσμου των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών ( ΣΕΑΒ) κ.ά.
Σε συνάντηση εργασίας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητή κ. Γεώργιο Καψάλη συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των δύο Βιβλιοθηκών με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ενόψει και της ανάληψης από την πόλη του Μπρότσλαβ του ρόλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το έτος 2016.
Συμφωνήθηκε η διερεύνηση των τομέων συνεργασίας και η προετοιμασία προς υπογραφή σχετικού μνημονίου τόσο μεταξύ των δύο Βιβλιοθηκών όσο και μεταξύ και των δύο Πανεπιστημίων σε θέματα υποστήριξης των ερευνητών, ανταλλαγών φοιτητών και προσωπικού κ.ά.

Ιωάννινα, 16 Σεπτεμβρίου 2014
Από την Πρυτανεία
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/6688.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Δελτία Τύπου Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[1674]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite