Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου Πρυτανείας » Επίσκεψη της Καθ. κ. Lusilia Santos από το Πανεπιστήμιο του Aveiro, της...

Επίσκεψη της Καθ. κ. Lusilia Santos από το Πανεπιστήμιο του Aveiro, της Πορτογαλίας

15 Σεπ. 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 οι σημαντικές και εποικοδομητικές επαφές και συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που είχε αυτές τις ημέρες η Καθηγήτρια κ. Lusilia Santos από το Πανεπιστήμιο του Aveiro, της Πορτογαλίας, εκπροσωπώντας τη Χώρα της στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COMMIT. Πρόκειται για μία διεθνή ερευνητική πρωτοβουλία η οποία προβάλλει δράσεις που συνδέουν τα Πανεπιστήμια με την Κοινωνία.
Η κ. Lusilia Santos συνοδευόμενη από την Ακαδημαϊκή Επιβλέπουσα του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κ. Τζένη Παγγέ επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητή κ. Γεώργιο Καψάλη και τους Αναπληρωτές Πρύτανη, κ.κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και. Θωμά Μπάκα, με τους οποίους και συζήτησε τους στόχους του προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου αναπτύσσονται συνεργασίες και δίκτυα (networks) συμμετοχής των Πανεπιστημίων με σκοπό τη μεταφορά και εμπλουτισμό της γνώσης στην κοινωνία και τη δημιουργία ευκαιριών για όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.
Ιδιαίτερη σημασία αποδόθηκε τόσο από τον Πρύτανη κ. Γ. Καψάλη όσο και από την Ακαδημαϊκή Επιβλέπουσα κ. Τζένη. Παγγέ στην οικοδόμηση μιας σημαντικής Ευρωπαϊκής Ακαδημαϊκής συνεργασίας και στην ενδυνάμωση της παραγωγής της γνώσης σε συνεργατικά περιβάλλοντα.
Η κ. Lusilia Santos κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της στα Ιωάννινα συναντήθηκε, επίσης, με τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Αγωγής, Καθηγητή κ. Αναστάσιο Μικρόπουλο με τον οποίο είχαν μία εποικοδομητική συνεργασία, την Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Αν. Καθηγήτρια κ. Μαρία Σακελλαρίου με την οποία παρουσιάστηκαν και αντηλλάγησαν εμπειρίες και καλές πρακτικές σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, την Επ. Καθηγήτρια κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη - Μαλλίδη, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, η οποία έχει αναλάβει στο πλαίσιο του Commit το αντικείμενο της προβολής Πανεπιστημίου στην κοινωνία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και με άλλα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εύχονται τη συνέχιση της καλής και επιτυχημένης συνεργασίας.

Ιωάννινα, 15 Σεπτεμβρίου 2014
Από την Πρυτανεία
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/6686.doc
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας στην κατηγορία: Δελτία Τύπου Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[1809]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite