Παλιά έκδοση: Αυτήν την στιγμή βλέπετε την παλιά έκδοση της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. [Μετάβαση στην τρέχουσα έκδοση]
Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Εκλογές 2012 » Διακοπή του εκπαιδευτικού έργου την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξή των...

Διακοπή του εκπαιδευτικού έργου την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξή των Εσωτερικών Μελών του Πρώτου Συμβουλίου

25 Οκτ. 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
(Για όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας)

Ανακοινώνεται για ενημέρωση των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, ότι ύστερα από τη σχετική απόφαση που έλαβε το Πρυτανικό Συμβούλιο (συν.αριθμ.1272/2-10-2012), την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012, θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των οκτώ (8) Καθηγητών-Εσωτερικών μελών του (πρώτου) Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επειδή απέβη άγονη η εκλογική διαδικασία στις 24-1-0-2012 και για διευκόλυνση των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας στην άσκηση των εκλογικών τους καθηκόντων, έχει αποφασιστεί η διακοπή του εκπαιδευτικού έργου (μαθήματα, εργαστήρια και κλινικές) την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 και τη μετάθεσή τους σε ημέρες και ώρες που θα καθορίσει το κάθε Τμήμα.

Παρακαλούνται τα Τμήματα να ενημερώσουν έγκαιρα το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές για τη μη διεξαγωγή των μαθημάτων, κλινικών, και εργαστηρίων τις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε και την αναβολή δραστηριοτήτων των Τμημάτων κατά τις παραπάνω ημερομηνίες (πραγματοποίηση Γ.Σ., κρίσεις εκλογών μελών ΔΕΠ κλπ.)

Ιωάννινα, 25 Οκτωβρίου 2012
Από την Πρυτανεία
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/5164.pdf
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Web - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων στην κατηγορία: Εκλογές 2012

 
« Επιστροφή

[1590]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite