Αποτελέσματα Γ.Σ. του παραρτήματος Ιωαννίνων της ΕΕΦΙΕ
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2001

Στην τελευταία γενική συνέλευση της 2/3/2001, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του παραρτήματος, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  • Πρόγραμμα Επείγουσας Ιατρικής(Ε.Κ.Α.Β)
    Αποφασίστηκε η οργάνωση του 2ου κύκλου του προγράμματος του Ε.Κ.Α.Β. ενώ ταυτόχρονα θα συνεχιστούν οι εφημερίες για τον 1ο κύκλο και θα οργανωθεί η επάνδρωση των ασθενοφόρων. Λεπτομέρειες θα καθοριστούν από την οργανωτική επιτροπη του προγράμματος. Επιπρόσθετα, ο Κορδαλής Θανάσης ανέλαβε υπευθυνος για την οργάνωση ημερησίου σεμιναριου τηλειατρικής σε συνεργασία με το Epirus net στο κέντρο υγείας Μετσόβου.

  • Διεκδίκηση 8ου Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.
    Ενημέρωση για το θέμα από την επιτροπή διεκδίκησης που πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση.

  • Έρευνα σχετικά με τις ειδικότητες
    Υπήρξε αδράνεια λόγω εξεταστικής περιόδου. Συντονισμός δυνάμεων και ολοκλήρωση της συλλογής των στοιχείων από περφέρεια εντος 2 εβδομάδων.

  • Έρευνα σε συνεργασία με εργαστήριο Ιστορία της Ιατρικής
    Κολλήματα με γραμματεία Ιατρικής σχολής για προσωπικά δεδομένα. Υπήρξε όμως θετική γνωμοδότηση από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  • 7ο Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.
    Ενημέρωση για την πορεία της οργάνωσης του 7ο Ε.Σ.Φ.Ι.Ε. από Τσέβη Θεοφάνη.

  • Εκλογή νέου Ταμία
    Ο Τσιρώνης Χρήστος μετά από εκλογή του ως γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. και λόγω φόρτου εργασίας, ενώ δεν είχε την καταστατική υποχρέωση, αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του ταμία του Συ. Π. Ιωαννίνων.Υποψηφιότητα τέθηκε από τον Μιχάλη Κωσταπάνο. Βάσει καταστατικού μετά από την παραίτηση ψηφίζει η πρώτη γενική συνέλευση. Ομόφωνα ψηφίστηκε ως νέος ταμίας ο Μιχάλης Κωσταπάνος.

  • Διοργάνωση επόμενου Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. στα Γιάννενα
    Το Δ.Σ. θα χρηματοδοτηθεί από το κεντρικό ταμείο της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. Την οργάνωσή του αναλαμβάνει το Συ. Π. Προσκεκλημένοι το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας. Ευκαιρία στο Δ.Σ. αυτό να αναδείξουμε τη δυναμική μας και την παρουσίαση των χώρων που διαθέτει η πόλη μας για φιλοξενία συνεδρίων.

  • Παραλαβή Η/Υ, επίπλων, πίνακα ανακοινώσεων
    Ενημέρωση από Χ. Τσιρώνη

  • Πρόγραμμα πρόληψης με αντικαρκινική εταιρεία
    Υπάρχει ειδικό προσωπικό για επιστημονική ενημέρωση. Ομως υπάρχει κενο προσωπικού για την εκπλήρωση των προγραμμάτων πρόληψης. Εγινε πρόταση στο παράρτημα Ιωαννίνων της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. για συμμετοχή. Αποφασίστηκε η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος για λήψη απόφασης σε επόμενη γενική συνέλευση.

  • Εκπαιδευτική εκδρομή σε Κωσταντινούπολη ή Δελφούς με τον κύριο Γερουλάνο Στέφανο, καθηγητή της Ιστορίας της Ιατρικής
    Υπεύθυνοι ανέλαβαν οι: Κωσταπάνος Μιχάλης, Βακάλης Κων/νος, Χριστογιάννης Λεωνίδας

  • Ενημέρωση για τις εκλογές και τη συνεδρίαση του κεντρικού Δ.Σ. (στη Λάρισα) από το γραμματέα του σώματος Χρίστο Τσιρώνη.
    Σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν: 7o ΕΣΦΙΕ στη Λάρισα, Πρόγραμμα νησιών Αιγαίου, Συνεργασία με το “ΑΘΗΝΑ 2004”, Εγγραφές νέων μελων

  • Εγγραφές νέων μελών.
    Στο Δ.Σ. της Λάρισας συζητήθηκε η εφ΄απαξ εγγραφή των νέων μελών με 6000 για τα 3 πρώτα έτη και 4000 δρχ για τα επόμενα 3. Το παράρτημα Ιωαννίνων προκειμένου να αποφασίσει για την θέση του απέναντι στο θέμα ζητησε από τον ταμία Κωσταπάνο Μιχάλη να συντάξει μελέτη για το αν συμφέρει το παράρτημα η όχι η νέα πρόταση. Με βάση αυτή την μελέτη θα διαμορφωθεί και η πρόταση που θα στηρίξει το παράρτημα Ιωαννίνων στο επόμενο Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.

  • Συνεργασία με το “ΑΘΗΝΑ 2004”.
    Στο Δ.Σ. της Λάρισας συζητήθηκε πρόταση συνεργασίας με το “ΑΘΗΝΑ 2004” για προσφορα εθελοντικής βοήθειας. Στο Δ.Σ. υπηρξε διαφωνία για το ποια θα είναι η μορφή της οργανωτικής επιτροπής του προγράμματος. Η Γενική Συνέλευση του παρατήματος Ιωαννίνων αποφάσισε ομόφωνα η πρόταση των αντιπροσώπων του στο επόμενο Δ.Σ. να είναι η οργανωτική επιτροπή να έχεί μορφή όπως ορίζει το καταστατικό, δηλαδή να συγκροτηθεί και να ελεγχεται από το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.

  • Προ ημερησίας διατάξεως θέματα δεν υπηρξαν.

Ο ΠρόεδροςΟ Γραμματέας
Μπέλλος ΣτέφανοςΚορδαλής Αθανάσιος

Αρχείο γεν.συνελεύσεων...

Νέα του παραρτήματος...

Κεντρική Σελίδα...


Κάντε εδώ κλίκ(!)
και στείλτε μας τις ιδέες και τα σχόλιά σας...