Βρίσκεστε εδώ: » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου Πρυτανείας » Συμμετοχή φοιτήτριας του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης...

Συμμετοχή φοιτήτριας του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου μας στην έκθεση "videoooooh"

6 Ιουλ. 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της και συγχαίρει θερμά την κα Άρτεμη Μωραΐτη, φοιτήτρια του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου μας, η οποία θα συμμετάσχει με ένα βίντεό της, στην έκθεση videoooooh.

Η έκθεση οργανώνεται από το The One Minutes Foundation και θα παρουσιασθεί στο Slade School of Fine Arts, University of London, στο Λονδίνο, από τις 24 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2012, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά το Λονδίνο η έκθεση θα ταξιδέψει σε Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Σάο Πάολο & Ξιαμέν (Κίνα).

Πρόκειται για μια έκθεση έργων βίντεο που εξερευνούν οπτικές αναπαραστάσεις, σχόλια, ιδέες και παρατηρήσεις που αναφέρονται στον αθλητισμό.

Τέτοια παραδείγματα εξωστρέφειας των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας αποτελούν αισιόδοξα μηνύματα και αξίζουν της δέουσας προσοχής και υποστήριξης όλων μας.


Από την Πρυτανεία
 
Σχετικό Αρχείο: http://old.uoi.gr/files/news/attachments/4856.pdf
Καταχωρήθηκε από: Γραφείο Τύπου Πρυτανείας (*) στην κατηγορία: Δελτία Τύπου Πρυτανείας

 
« Επιστροφή

[811]]
Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανακοινώσεων
Προγραμματισμός - Σχεδιαση - Παρουσίαση:  Ιωάννης Δ. Σωφρόνης .
Επιμέλεια:  Χρήστος Μπάρκας
 
 


 
newSite